Mosonmagyaróvári rendőrség: nincs olyan bűncselekmény, amit illegális migráns követtett volna el Mosonmagyaróvár illetékességi területén

Már lassan tényleg nem lesz ember, aki elhiszi ezt a migráns kamu hisztit!A kormánynak teljesen mindegy, hogy miről van szó, azonnal Soros György és a migráció a válasz. Ez alól a közelgő önkormányzati választás sem kivétel.Ezekbe a kampányokba a kormány több tíz milliárdokat ölt.Minden esetben kormányközeli embereknek a cégeinél kötött ki a pénz.

A Rogán-féle kommunikációs minisztérium felállítása óta közel 100 milliárd forintot költött el a kormány saját maga és politikája népszerűsítésére, ennek kétharmada migrációs kérdésekhez kapcsolódott. 444.hu

A 2018-as országgyűlési választások előtt is a migráció volt a fő téma Mosonmagyaróváron.

A 2018-as országgyűlési választások előtt Kövér László ellátogatott Mosonmagyaróvárra, és természetesen a migráció volt a fő témája. Bencsik András sem maradhatott le, aki később saját magát meghazudtolva elmondta, hogy egy 10 milliós országnak nem jelenthet gondot befogadni 1300 bevándorlót. Mindezt azután, hogy Altusz Kristóf külügyminisztériumi helyettes államtitkár elszólta magát az 1300 migráns befogadásával kapcsolatosan. Ugyanis a kormány milliárdokat költött a migráció ellenes kampányokra, amikben azt kommunikálták az emberek felé ,hogy nem akarják az előírt betelepítési kvótát teljesíteni.Ezt a kvótát a kormány csendeben teljesítette.

Forrás: https://hirtv.hu

De mi az igazság ezekkel a migránsokkal kapcsolatasosan?

2015. 06. 09. Orbán Viktor beszéde az Arab bankok Szövetségének éves közgyűlésén

Én szeretném Önöket megnyugtatni és biztosítani afelől, hogy itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják”

Most nézzük meg, hogy mennyien érkeznek hazánkba.

Ksh adat a hazánkba érkező (migránsok) menekültek számáról: 2018-ban már csak 671 menedékkérő jött hazánkba.

A Fideszre szavaztam, nem arra kellett volna?

Eközben a kormány pénzért emberek tízezreit engedte be.

Forrás: alfahir.hu

Pintér Sándor belügyminiszter 2017 elején Demeter Márta független – volt MSZP-s – parlamenti képviselőnek adott válaszában (PDF) azt írta, hogy összesen 7309 letelepedési vagy tartózkodási engedélyt adtak ki „nemzetgazdasági érdekből” azaz letelepedési kötvényért. (Ebbe a családtagok nem számítanak bele, közülük 13171 ember kapott letelepedési vagy tartózkodási engedélyt.) (24.hu)

A valóság ennél jóval egyszerűbb!

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapítányság vezetője elmondta, hogy az illegális migráció okozta bűnözés nem jellemző, nincs olyan bűncselekmény, amit illegális migráns követtett volna el Mosonmagyaróvár illetékességi területén.

A 2019.04.17-es Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből egy részlet.

A kivándorolt 6-800.000 embert a kormány Ukrán,Szerb,Török vendégmunkásokkal kívánják pótolni.

Gyakorlatilag már nehéz olyan gyárat mutatni Mosonmagyaróváron, ahol ne lenne Ukrán,Szerb vendégmunkás.Ez nem csak a Mosonmagyaróváriaknak rossz. A keletről érkezett vendégmunkások miatt az albérlet árak folyamatosan drasztikus mértékben nőnek.Ez mellett jóval alacsonyabb bérért is dolgoznak, ami sajnos ahhoz vezet, hogy szinte teljesen lelassítja a bérnövekedést.Ezt az állapotot a kormány segíti, ugyanis nem, hogy arra törekedne, hogy elkezdődjön egy uniós bérfelzárkóztatás,de még inkább támogatja a keleti munkaerő foglalkoztatását, ugyanis pénzt ad a munkásszállók megépítésére.

Egy korábbi cikk a kormányközeli ORIGO.hu-ról:

Újra lehet pályázni munkásszállás építésére, illetve olyan ingatlan felújítására, amely munkásszállásra igénybe vehető – nyilatkozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

Varga Mihály a program 2017. évi kiírásának eredményeit ismertetve elmondta: Mórahalmon, Újszentivánon, Orosházán és Budapesten, a Ferencvárosban több mint 1,5 milliárd forintos támogatással négy új szálló épül, valamint megújul két, munkásszállás kialakítására alkalmas épület Zalaegerszegen és Veszprémben. Az épületek 634 munkavállaló elszállásolására lesznek alkalmasak, a többi önkormányzattal a szerződések véglegesítése zajlik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Támogasd a munkánk egy megosztással!

Segítsd a munkánk azzal, hogy megosztod az oldalunk! Minnél több emberhez elérünk, annál több emberhez jutnak el azok az információk, amiket sokan szeretnének ha nem tudnátok meg!