Civil nyomásra beindult a kormánypropaganda gépezet

A jól ismert közpénzel kitömött kormánygépezet aktiválta magát.Az Andy Vajna féle Kisalföld reagált az egyetem előtti fakivágásokra, lehozta extra cikként, hogy a kivágott 3 fa helyett 8 fát ültettek, és micsoda véletlen, de ezt a projektet is a Dzsungelország Kft. végezte.

Micsoda hír, és micsoda időzítés, ugyanis szeptember 22-ére békés tüntetést szerveztek civilek, a zöldövezetek megóvása és a fakivágások ellen! Erről az eseményről természetesen nem akart írni a Kisalföld.A cikket megelőzően az évi 80-100 millióból fenntartott helyi televízió is lehozott egy interjút a polgármesterrel, aki többek között azt is elmondja, hogy közterületen nem történt fakivágás csak magántulajdonban.A polgármesternek vélhetően szelektív a memóriája, ugyanis a Kiserdő,Park és még számos terület önkormányzati tulajdon volt az értékesítés előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Támogasd a munkánk egy megosztással!

Segítsd a munkánk azzal, hogy megosztod az oldalunk! Minnél több emberhez elérünk, annál több emberhez jutnak el azok az információk, amiket sokan szeretnének ha nem tudnátok meg!