Dr. Nagy István volt titkára építi az új bevásárlóközpontot Mosonmagyaróváron

Sokakat megmozgatott az új bevásárlóközpont épülése.Felkeltette a mi érdeklődésünket is. A kivitelező cég ügyvezetője a helyi illetékességű Ondré Péter.Ő nem más, mint Dr. Nagy István (Mosonmagyaróvár volt polgármestere) volt titkára.2018 július 20-dika óta az Agrármarketing Centrum új ügyvezető igazgatója.


magyarepitok.hu – 4500 négyzetméteres ingatlan és 270 parkolóhely épül.

Kivitelező cég az APC Invest Kft.

Ondré Péter ügyvezetője az APC Invest Kft.-nek ,ami 2015 végén lett alapítva.A cég jegyzett tőkéje 3 millió forint.Ez a cég egy évvel később már engedélyt kapott az önkormányzattól a bevásárlóközpont építésére.

Forrás: http://www.mosonmagyarovar.hu/polgarmesteri_hivatal/917/kozigazgatasi_hirdetmenyek.html

Ondré Pétert 2018 július 20-dika óta az Agrármarketing Centrum új ügyvezető igazgatója.Azóta már nem az APC Invest Kft. a kivitelező. A Kisalföld egy 2019.03.03.-as cikkében már azt olvashattuk, hogy a kivitelező az Agrármarketing Centrum.Tehát, az ügyvezető maradt ugyanaz csak a cég változott meg. Az Agrármarketing Centrum Kft. főtevékenységének a
Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése van megjelölve.

Jávor Miklós a projekt kapcsán érdeklődött

Jávor arról érdeklődött, hogy a Fidesz-frakció mit szól ehhez, illetve hogy “megnyugodhatunk-e”: a legalább 2–2,5 milliárd forintos fejlesztés pénzügyi háttere tisztességes. Árvay István polgármester erre úgy reagált, hogy több kérdést ezek közül a témában érintetteknek kell feltenni. Ugyanakkor megerősítette: jogerős építési engedéllyel rendelkezik a kft., így az ingatlan beépítésre alkalmas. Az APC Invest Kft. 2016 decemberében kapott építési engedélyt a 586/13. helyrajzi számú ingatlanon – a jelenlegi Park Center mellett – bevásárlóközpont építésére. Kisalföld.hu

Borítókép: 444.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Támogasd a munkánk egy megosztással!

Segítsd a munkánk azzal, hogy megosztod az oldalunk! Minnél több emberhez elérünk, annál több emberhez jutnak el azok az információk, amiket sokan szeretnének ha nem tudnátok meg!