A Habony-média már el is ítélte Havas Henriket

Azért jól látszik, hogy gőzerővel dolgozik a Habony-művek, és minden kormányközeli sajtó, hogy Havas Henriket megsemmisítsék.

 

A kormányközeli ORIGO futószalagon gyártja a Havas cikkeket.

 

Az alap sztori mindenki számára érthető? Havas Henrik írt egy könyvet Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről.Attól fél a Fidesz, hogy a könyv hatására Vona a balliberális közeg számára egy szerethető figura lesz.Mivel jön a választás, ez a kormánynak nagyon nem jött jól, hiszen szavazókat hozhat a Jobbiknak, nem is keveset.A könyv megjelenése után, Baukó Éva a TV2-nek mesélt az esetről, ezután a Habony-művek és a kormányközeli sajtó elkezdte darabokra cincálni Havast úgy, hogy gyakorlatilag még semmit sem tudtak bizonyítani. Baukó Éva régi barátja Alekosz, nyilvánosságra hozott egy videót, amiben elmeséli, hogy ez egy jól megrendezett lejárató kampány, amiben Évát használják fel, hogy Havast tönkre tegyék.

Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki

Most történt zaklatás vagy nem?

Baukó Éva mesélte a Borsnak, hogy szívesen vezetne műsort, azonban őt sajnos nem molesztálta senki.

Na, de ki az a Baukó Éva?

A Való Világ egyik szereplője, aki a villalét után a heves vérmérséklete és az érdekes megnyilvánulásai tették még ismertebbé.Éva sokat beszélt az alkohol problémáiról, és több olyan interjút is adott, ahol alkohol hatása alatt megbotrányoztató dolgokat állított.Miután az RTL parkoló pályára rakta, azután átment a kormányközeli TV2-höz, ahol az Édes Életben láthattuk  Alekosz oldalán.

Baukó Éva simán megmutatja melleit.

Somogyi András humorista veri át a Való Világ szereplőit úgy, hogy különböző híres emberek hangját utánozva hívja fel őket.

Azért mennyire ironikus és szánalmas, hogy az az ORIGO, aki most Havast “akasztaná”, az régebben így lejáratta Baukó Évát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Támogasd a munkánk egy megosztással!

Segítsd a munkánk azzal, hogy megosztod az oldalunk! Minnél több emberhez elérünk, annál több emberhez jutnak el azok az információk, amiket sokan szeretnének ha nem tudnátok meg!