Impresszum

Kapcsolat:

Szeretnéd tudni, hogy kik vagyunk? Sajnos nem mondhatjuk el, mert így is üldöznek minket, hiszen olyan tartalmakat mutatunk meg, amit szeretnének, ha senki sem ismerne meg.Nekünk sem jó, hogy bujkálnunk kell.Ma Magyarország a félelem országává vált, ezt nem csak mi mondjuk, ezt mondja a Magyar Tudományos Akadémia magyarországi tudományos köztestülete is – FELSZÓLALÁS AZ MTA RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRŐL: A FÉLELEM ORSZÁGÁVÁ LETTÜNK

Amal Clooney: Észak-Koreához hasonlította Magyarországot.

Elárulta, hogy sok ügyet látott, ahol az újságírókat vették célba, hogy ne tudják megírni az igazságot vagy bírálni a kormányt: „Soha nem került börtönbe annyi újságíró, mint napjaikban”.– mondta Amal Clooney nemzetközileg elismert jogvédő az ENSZ Tudósítói Szövetségének (UNCA) New York-i díjátadóján.

Ezért is fontos, hogy segítsd a munkák.Hogy tudod segíteni a munkánk? Ha hallasz olyan információt, ami arra utal, hogy visszaélés,korrupció történt, de nem mersz feljelentést tenni, akkor ezt írd meg nekünk és mi megírjuk.Fontos, hogy hitelt érdemlően tudd bizonyítani az információdat! Neked nem kell félned, hiszen nem Magyarországon van a szerverünk ezért nem kell semmilyen adatot kiszolgáltatnunk a magyar hatóságoknak.