Köszi ellenzék,ezt jól el k….tok!

A közös ellenzéki összefogásból a Jobbik kihátrált, ennek a következménye az volt, hogy követte őt a többi párt is.Így már önállóan indultak a polgármesteri székért.A Fidesznek pont ez volt a célja, mert így hátradőlve végig nézhette, ahogyan az ellenzék bénázik.

4-en indultak a polgármesteri székért, de minek?

Aki a mosonmagyaróvári önkormányzati választásokat követte, az pontosan tudja, hogy gyakorlatilag a fél ország mosonmagyaróvári önkormányzati választáson röhögött.A sajtó végig azt hangoztatta, hogy egy viszonylag kis városban, ami már 2006-óta fideszes beállítottságú, miért kell négy polgármesternek indulnia?Miért nem tud összefogni az ellenzék, hisz pontosan tudják, hogy a Fidesz szavazótábora 3-4000 emberig mozgósítható Mosonmagyaróváron.Ezek az eredmények nyilvánosak.

Elpazarolt szavazatok!

Máig nem tudni, hogy mi járhatott Goda Bálint (LMP) fejében mikor elindult a polgármesteri székért.Gyakorlatilag már induláskor tudta, hogy esélye sincs, és azt is tudta ,hogy ezzel a Fideszt erősíti.

A Jobbikot hibáztatják az eredmény miatt!

Jávor Miklós már a kampány előtt letisztázta, hogy nem kíván baloldali párttal összefogni, mert ez nem összeegyeztethető az Ő értékrendjével.Ezzel még semmi gond nem lett volna ,de az máig nem tisztázott, hogy miért nem fogott össze, a Szabó Miklós által vezetett (MPKE) Mosonmagyaróvári Polgári Kerekasztal Egyesülettel. Holott Szabó Miklós teljes vállszélességgel kiállt Jávor Miklós (JOBBIK) mellett az országgyűlési választásokon.

Mert nagyot álmodni Jávor Miklós!

Jávor Miklós vélhetően a 2018-as országgyűlési választáson elért eredményének a hatására elhitte, hogy egyedül is sikerül legyőznie a Fideszt Mosonmagyaróváron.

A választási eredmény miatt a Facebook oldalán támadták Jávor Miklóst, aki időközben bejelentette, hogy kilép a Jobbikból. – https://www.facebook.com/JavorMiklos/

A választás eredménye

Forrás: valasztas.hu


DR. ÁRVAY ISTVÁN (FIDESZ-KDNP) ÉRVÉNYES SZAVAZATOK:3 916 (42.3%)
SZABÓ MIKLÓS (MPKE) ÉRVÉNYES SZAVAZATOK:2 915 (31.49%)
JÁVOR MIKLÓS (JOBBIK) ÉRVÉNYES SZAVAZATOK:906 (9.79%)
GODA BÁLINT ZSOLT (LMP) ÉRVÉNYES SZAVAZATOK:241 (2.6%)
ÁBRAHÁM TIVADAR (DK-MSZP) ÉRVÉNYES SZAVAZATOK:1 280 (13.83%)

Nagyon gagyi volt a kampány!

Nagyon gagyi volt az ellenzéki kampány.Ilyen és ekkora bénázásokat ritkán lát az ember.A közösségi média (Facebook,Instagram,Twitter), mint ilyen tényezőt nem tudták használni az ellenzéki pártok, annak ellenére, hogy ezek ingyenesek..Volt olyan párt ,aki egy-kettő héttel a választások előtt indította el a Facebook oldalukat.Volt olyan párt is, aki anyagi hiányra hivatkozott a választások alatt.

Mit akart az ellenzék?

Mit akart az ellenzék? Gyakorlatilag 5 éven keresztül alig, vagy semmit nem lehetett róluk hallani.Pedig ezalatt az 5 év alatt sok minden történt Mosonmagyaróváron.Volt egy palackozó üzemünk, ami ismert személyek érdekeltségeibe került érdekes úton.Eközben beépítették a park egy részét.Megszavaztatta a polgármester, hogy egyedül Ő döntsön az önkormányzati lakások bérleti joga felett.Volt kettő ÁSZ jelentés, ami közül az egyik a Karolina Kórházról szólt, a másik pedig a Flesch központról ,a jelentések mindkét esetben elmarasztalóak voltak.Nem szólaltak fel az önkormányzati pénzen fenntartott sajtó függetlensége mellett.Jelenleg az önkormányzati pénzen fenntartott sajtótermékek olyanok, mintha a polgármester sajtótermékei lennének, amiben éltetik őt és a pártját.Hol van ez az objektív tájékoztatástól?

Indul egy újabb ciklus, ami szintén 5 év múlva ér véget.Remélhetőleg az ellenzék levonja a konzekvenciákat és javítja a hibáit, és képes lesz az embereket képviselni hitelesen Mosonmagyaróváron.

borítókép:azonnali.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Támogasd a munkánk egy megosztással!

Segítsd a munkánk azzal, hogy megosztod az oldalunk! Minnél több emberhez elérünk, annál több emberhez jutnak el azok az információk, amiket sokan szeretnének ha nem tudnátok meg!