Közös ellenzéki jelölttel ősszel verhető a Fidesz Mosonmagyaróváron

Nagy megdöbbenéssel zárult az EP választás, ugyanis senki nem számított rá, hogy ennyire megerősödik a DK. Gyurcsány Ferenc volt az, akire legjobban illett a ”lefőtt a kávé Feri” jelző, ami röviden annyi, hogy nem kellene politizálnia, vonuljon vissza. Ferencünk volt már melegjogi aktivista, tüntetett már táblával a nyakában, amire az volt írva, hogy ” én is cigány vagyok”. Most pedig a legerősebb ellenzéki párttá hozta fel a DK-t. Nem is akármilyen erős lett a DK, mert gyakorlatilag rommá verte a többi ellenzéki pártot torony magasan.Az EP választás másik nagy nyertese a Momentum volt.

Forrás: 24.hu – Miért a DK és a Momentum? – 10 pontban az EP-választásról

Mosonmagyaróváron 2014-ben 841-en szavaztak a DK-ra. Ezt a DK megtöbbszörözte, mert 2019-re már 2205–en.

Forrás: kisalfold.hu / valasztas.hu

Voltak olyanok, akik nagyobb választási részvételt vártak a városunkban.Ezt azzal indokolták, hogy napi szinten érinti a város lakóit a migrációval járó kellemetlenségek, mert a határ mellett fekszik városunk, így az ingázók napi szinten érintkeznek Béccsel, ahová körülbelül 120 ezer  migránst fogadtak be.

Jól látszik, hogy már egyre kevesebben eszik meg a migráns maszlagot, amit a kormánypropaganda tol az arcunkba nap mint nap.A saját bőrükön tapasztalják az emberek, hogy mennyire rossz és gyenge az egészségügy, és mennyire lebutított és irányított az oktatás. Most is nagy harcot vívnak az MTA – Magyar Tudományos Akadémia független működése ügyében.A Fidesz miközben rettegésbe tartja az országot a migránsokkal, addig közben eltereli a figyelmet a fontos dolgokról.Az unió által küldött pénz nagy részét ellopják különböző közbeszerzéseken, amiken a haverok és a strómanok indulnak. Érdemes elgondolkodni azon a tényen, hogy a miniszterelnök veje Tiborcz István már a 100 listán a 32-dik leggazdagabb magyar, vagy a gázszerelőnk Mészáros Lőrinc,aki az első!

Ksh adat a hazánkba érkező (migránsok) menekültek számáról: 2018-ban már csak 671 menedékkérő jött hazánkba.

Forrás: https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_wnvn002b.html?down=84

Tehát 2018-ban 617 menedékkérő jött hazánkba.Most pedig nézzük meg mennyit engedett be a kormány pénzért.A választ Pintér Sándor belügyminiszter leveléből megtudhatjuk.

Pintér Sándor belügyminiszter 2017 elején Demeter Márta független – volt MSZP-s – parlamenti képviselőnek adott válaszában (PDF) azt írta, hogy összesen 7309 letelepedési vagy tartózkodási engedélyt adtak ki „nemzetgazdasági érdekből” azaz letelepedési kötvényért. (Ebbe a családtagok nem számítanak bele, közülük 13171 ember kapott letelepedési vagy tartózkodási engedélyt.) (24.hu)

Te kire szavaztál?

Ha nem tud a Fidesz mozgósítani több embert az őszi önkormányzati választásra, akkor gyakorlatilag rommá verhető egy közös ellenzéki jelöltel.

2014- ben Dr. Árvay Istvánt 3854 szavazattal választották meg polgármesternek.Összesen pedig 7432 szavazatot adtak le.

A szavazatok eloszlása:

Dr. Kovács Tamás MSZP-SZOCIÁLDEMOKRATÁK: 1 421 szavazat
Dr. Árvay István FIDESZ-KDNP-Nemzeti Fórum-MPKE-LABE: 3 854 szavazat
Goda Bálint Zsolt LMP: 320 szavazat
Jávor Miklós JOBBIK: 1 079 szavazat
Ábrahám Tivadar DK-EGYÜTT-PM: 758 szavazat

Már csak az ellenzéken múlik, hogy hogyan döntenek, meg akarják buktatni a Fideszt, vagy sem.Ha igen, akkor egy közös jelölttel nagy esély van rá.

One thought on “Közös ellenzéki jelölttel ősszel verhető a Fidesz Mosonmagyaróváron

  1. Adná, hogy legyen csak egy jelölt a fideszessel szemben!
    Csak ott van virágzás, ahol a papok táncolnak, vagy a delegációk vonulnak.
    Egyébként meg a város tönkretétele, maradék zöld övezeteinek kiírtása gőzerővel folyik NER módra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Támogasd a munkánk egy megosztással!

Segítsd a munkánk azzal, hogy megosztod az oldalunk! Minnél több emberhez elérünk, annál több emberhez jutnak el azok az információk, amiket sokan szeretnének ha nem tudnátok meg!