Reménytelen, hogy önkormányzati bérlakáshoz juss Mosonmagyaróváron

Gyakorlatilag nulla az esélye, hogy valaki önkormányzati bérlakást kapjon Mosonmagyaróváron.Az önkormányzat nem erőlködik ebben a témában sem, 2010-től egészen 2016-ig évi 9 lakást adott ki szociális alapon családoknak. Ez meglehetősen vicces.Tekintettel arra, hogy a város lassan eléri a 60.000 főt, becslések szerint már 55000 főnél tartunk.2010-től egészen 2016-ig 45 ingatlant adott el az önkormányzat, amit lehetett volna bérlakásként kiutalni.

 

Közérdekű adatigénylés a kiutalt bérlakásokról

 

Közérdekű adatigénylés az önkormányzati ingatlanok értékesítéséről

A rászoruló családoknak 6 év alatt 53 lakást utal ki az önkormányzat és 45 lakást adott el.Az eladott 45 lakást is kiutalhatták volna a nagycsaládosok részére.

Miközben a családok kiszolgáltatottan élnek az albérletben, addig az önkormányzat a rossz döntéseinek kompenzálása képpen elad néhány ingatlan, hogy pótolja a hiányt.Ilyen rossz döntés volt a palackozó üzemre elköltött 500.000.000Ft is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Támogasd a munkánk egy megosztással!

Segítsd a munkánk azzal, hogy megosztod az oldalunk! Minnél több emberhez elérünk, annál több emberhez jutnak el azok az információk, amiket sokan szeretnének ha nem tudnátok meg!