Kormányközeli lesz a Kisalföld, Délmagyar és a Bors

Andy Vajna, aki már folyékonyan tud magyarul,de még nem használja a magyar nevét (Vajna András),közben filmügyi kormánybiztos és kaszinópápa, most pedig már lassan média császár is.

A Fidesz nem megy a véletlenre, minden médiumot ők akarnak uralni, ez jól látszik, ugyanis az oligarchák mindig vásárolnak újabb és újabb médiumokat.Most Andy Vajna újabb cége, amit áprilisban alapítottak az Avalue Befektetési Kft. vásárolhatja meg a Délmagyarországot, a Kisalföldet és a Borsot kiadó Lapcom Kiadó Zrt.-t. Ezzel a húzással gyakorlatilag a Fidesz a megyei lapok többségét uralja.Miért is? Mészáros Lőrinc (NEMZET GÁZSZERELŐJE) tulajdonában lévő Mediaworkshöz tartozik a 18 megyei napilapból 13.Ne feledkezzünk meg Habony Árpádról (MINISZTERELNÖKI TANÁCSADÓ) sem, akinek a tulajdona a Modern Media Group, lapjai a Lokál és a 888.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Támogasd a munkánk egy megosztással!

Segítsd a munkánk azzal, hogy megosztod az oldalunk! Minnél több emberhez elérünk, annál több emberhez jutnak el azok az információk, amiket sokan szeretnének ha nem tudnátok meg!